Qendra Medicare Tirane :

Klinika MEDICARE në Tiranë ushtron aktivitetin e saj prej  Tetorit 2001.

Me vendndodhje ne rrugen Siri Kodra , staf te kualifikuar garanton cilësi dhe profesionalizëm në shërbim. 

Sherbimet e ofruara  :

  • Rezonance Magnetike Tesla
  • Tomografi CT-Scanner
  • Ekografi
  • Elektrofiziologji
  • Konsulta
qendra diagnostike medicare
Kontakt

Rezervoni nje takim
prane Qendres Diagnostikuese Medicare

Medicare Tirane
Rruga Siri Kodra, Tirana Email: [email protected] Phone: 068 801 2692
Medicare Berat

Rruga Desaret, Berat
Email: [email protected]
Phone: +355 32 236040

Medicare Elbasan

Rruga Spitalit, Elbasan
Email: [email protected]
Phone: +355 54 243177

Medicare Shkoder

Rruga: Kolë Heqimi,Shkodër
Email: [email protected]
Phone: +355 68 357 0099