Dr. Florian Dashi

Neurolog, Neurofiziolog

Functional Explorations Unit and IOM
Neurosurgery/Neurology/Psychiatry Departments
UHC, Tirana

Provimet e realizuara:
– EMG, Potencialet e Evokuara, EEG, VEEG
– Vlerësimi para operacionit i operacionit të epilepsisë në lobin temporal
– Monitorimi intraoperativ (IOM)
– Kraniotomia e Zgjuar
– Programimi i Stimulimit të Thellë të Trurit në sëmundjen e Parkinsonit

 

Departamenti i Neuroshkencave – Universiteti i Mjekësisë – Tiranë
Shtator 2009 – ne vazhdim

Pedagog i “Neurologjisë”, Universiteti i Mjekësisë,
dhe parauniversitarë në Neurologji / Neurosurg / Psikiatri

– Universiteti i Mjekësisë – Tiranë

Qendra e Referencës për Çrregullime të Rralla Neuromuskulare
Instituti i Myologjisë: Spitali “Pitie Salpetriere” – Paris
14 shtator 2007 – 7 korrik 2008

Praktika në Njësinë e Çrregullimeve Neuromuskulare dhe Eksplorimet Funksionale
Nën drejtimin e: Pr Jean Marc Léger dhe Pr Bruno Eymar

 – Spitali “Pitie Salpetriere” – Paris

Departamenti i Neurologjisë dhe Neurokirurgjisë
Janar 2002 – Shtator 2007

Neurolog 

– Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”. Tirane

Qendra Mjekësore «Shengjergj», Tiranë
Dhjetor 2000 – Janar 2002

Mjek i Përgjithshëm

 – Tirane