Sherbimet e ofruara prane Qendres Medicare :

Imazheri

Rezonanca magnetike (MRI /RM ) eshte nje ekzaminim imazherik joinvaziv, pa dhimbje qe perdor valet elektromagnetike per te ndihmuar mjeket ne diagnostikimin e semundjeve te ndryshme, kur metodat e tjera imazherike jane te pamjaftueshme.

EMG eshte nje metode qe na lejon te studiojme sistemin nervor periferik nga pikepamja funksionale dhe   eshte studimi i aktivitetit elektrik te nje muskuli te vecante, studion pllaken neuromuskulare, nervin dhe rrenjen motorike.         

Imazheri

Ekografia eshte nje metode diagnostikuese qe perdor vale zanore me frekuence te larte per te prodhuar imazhe relativisht te sakta te strukturave te brendshme te trupit.

imazheri

 Konsulta neurogjike, neurokirurgjike  me mjeket specialist me te mire ne vend.

Imazheri

Imazheria me CT eshte nje nga metodat me te mira  ne studimin dhe diagnostikimin e semundjeve te kokes, kraharorit dhe barkut pasi imazhet e perftuara jane te detajuara duke diferencuar mire strukturat indore.

Perdoret gjeresisht  ne diagnostikimin e semundjeve te tilla si pneumonia, frakturat kockore, infeksione kockore, arthrite  vjen ne ndihme vecanerisht ne diagnozat emergjente per trajtim.    

Medicare Tirane
Rruga Siri Kodra, Tirana Email: [email protected] Phone: 068 801 2692
Medicare Berat

Rruga Desaret, Berat
Email: [email protected]
Phone: +355 32 236040

Medicare Elbasan

Rruga Spitalit, Elbasan
Email: [email protected]
Phone: +355 54 243177

Medicare Shkoder

Rruga: Kolë Heqimi,Shkodër
Email: [email protected]
Phone: +355 68 357 0099