Qendra Medicare Durres :

Klinika  Medicare në Durres u hap ne prill 2004.

Kjo klinike ishte e para e një zinxhiri klinikash qe do të pasonin hapjen e të tjerave në rrethet kryesore të Shqiperisë. Pozicionuar ne rrugën Aleksander Goga , pranë Urgjencës dhe Spitalit të Ri të rrethit të Durresit, për vite me rradhë ofron sherbime cilesor duke plotesuar te gjitha nevojat e pacienteve.

Sherbimet mjekesore ne Medicare Durres  perfshijne :

  • Tomografi e kompjuterizuar (skaner)
  • Radiografi dixhitale
  • Ekografi
  • Konsulta 
Qendra diagnostike Medicare Albania
Medicare Tirane
Rruga Siri Kodra, Tirana Email: [email protected] Phone: 068 801 2692
Medicare Berat

Rruga Desaret, Berat
Email: [email protected]
Phone: +355 32 236040

Medicare Elbasan

Rruga Spitalit, Elbasan
Email: [email protected]
Phone: +355 54 243177

Medicare Shkoder

Rruga: Kolë Heqimi,Shkodër
Email: [email protected]
Phone: +355 68 357 0099