Qendra Medicare Berat: 

Klinika MEDICARE në Berat u hap në Korrik 2010.

Me vendndodhje prane spitalit rajonal te Beratit klinika jone ofron shërbimet e saj për të gjithë qytetarët e këtij qyteti dhe zonave përreth.

E pajisur me një infrastrukturë moderne,  me teknologjinë e fundit në fushën e diagnostikës mjekësore,  garanton marrjen e nje  shërbimi mjekësor cilësor.

  • Tomografi e kompjuterizuar (skaner)
  • Grafi konvencionale                                                                                                                                       Për më shumë informacion ose rezervime  kontaktoni në  +355 32 236040
Qendra diagnostike Medicare Albania
Medicare Tirane
Rruga Siri Kodra, Tirana Email: [email protected] Phone: 068 801 2692
Medicare Berat

Rruga Desaret, Berat
Email: [email protected]
Phone: +355 32 236040

Medicare Elbasan

Rruga Spitalit, Elbasan
Email: [email protected]
Phone: +355 54 243177

Medicare Shkoder

Rruga: Kolë Heqimi,Shkodër
Email: [email protected]
Phone: +355 68 357 0099