Rreth qendres Medicare!

Qendra Diagnostike Medicare u themelua në Tetor 2001.

E profilizuar ne imazherine diagnostike, me eksperience 20 vjecare, nje rrjet te gjere klinikash ne vend , zgjeroi aktivitetin e saj në rrethin e Elbasanit në vitin 2004, në Shkodër në vitin 2005,  në Berat ne  vitin 2010  dhe tashme ne bashkepunim edhe me kliniken Medicare ne Durres, Kliniken Kristi ne Korce si dhe Med Laborator Tirane.

Lider në fushën e mjekësisë imazherike diagnostikuese në Shqipëri , synon të mbetet e tillë edhe në të ardhmen, duke investuar në staf mjekësor profesional si dhe në aparatura moderne.

Stafi Medicare  mbetet besnik i misionit të tij: t’i shërbejë pacientit me dhembshuri, aftësi dhe integritet. Trajnimi, specializimi dhe edukimi i vazhdueshëm i specialistëve tane në klinikat kryesore të botës dhe pjesëmarrja e tyre në takimet shkencore ndërkombëtare lejojnë futjen e vazhdueshme të arritjeve më të reja në mjekësi në veprimtarinë praktike radiologjike.

Qendra Diagnostikuese Medicare
  • Staf mjekesor profesional
  • Aparatura moderne 
  • Specialistet mjekesor me te mire ne vend 

''Misioni yne''
Një shërbim i karakterizuar nga profesionalizmi, kompetenca dhe mirësjellja, gjithnjë në shërbim të pacientit !

Deget :
Medicare Tirane

Rruga Siri Kodra, Tirana
Email: [email protected]
Phone: 068 801 2692

Medicare Berat

Rruga Desaret, Berat
Email: [email protected]
Phone: +355 32 236040

Medicare Elbasan

Rruga Spitalit, Elbasan
Email: [email protected]
Phone: +355 54 243177

Medicare Shkoder

Rruga “Lin Delia”, Shkodër
Email: [email protected]
Phone: +355 68 357 0099