Qendra Diagnostikuese Medicare

Qender e Specializuar Imazherie​


Konsulta​

Konsulta te ndryshme me doktore te specializuar jasht Shqiperise dhe me shume vite eksperience per trajtimin e problemeve shendetesore.

Imazheri

Qendra Medicare ofron diagnostikim me paisjet dhe metodat me te fundit te imazherise ne bote.​

Rezervoni Konsulta

Rezervoni nje orar konsulta apo per te kryer nje diagnostikim me paisjet e imazherise​

Rreth Medicare

Qendra Medicare eshte e profilizuar ne imazheri

Disa nga sherbimet qe MEDICARE  mund ti gjeni me poshte :

Qendra diagnostike Medicare Albania

Rreth qendres diagnostike MEDICARE.

Qendra Diagnostike MEDICARE është qendra më e madhe në fushën e imazherisë diagnostike me numrin më të madh të klinikave në vend.

Qendra Diagnostike MEDICARE u themelua në Tetor 2001. Profili i kësaj klinike është imazheria diagnostike.

Sherbime imazherie

Sherbimet e Qendres Medicare.

Imazheri
Imazheria me rezonancë magnetike (MRI), është metoda më bashkëkohore në mjeksi në diagnostikimin dhe ndjekjen e pacientëve të ndryshme si pasojë e saktësisë në egzaminimet
Elektromografia (EMG) është një procedurë diagnostike për të vlerësuar shëndetin e muskujve dhe qelizave nervore që kontrollojnë ato (neuronet motorike).
Imazheri

Imazheria me ekografi ose eko sic njihet gjërësisht në popullatë, është një egzaminim rutinë që kryhet në ditët e sotme, për të parë organet e trupit të njeriut, sidomos organet e kavitetit abdominal, zemrën, enët e gjakut dhe indet e buta.

imazheri

Ne kliniken Medicare kryen vizita neurogjike. 

Imazheri

Skaneri është në ditët e sotme një egzaminim shumë i rëndësishëm që përdoret gjërësisht në rastet e urgjencave mjeksore, tumoret apo sëmundjet kardio-vaskulare.

Përdoret gjërësisht në vlerësimin e sëmundjeve pulmonare, sistemin kockor, dhe në rastet kur përdorim kontrast oral në vlerësimin e sistemit gastro-intestinal.

Stafi

Stafi mjekesor qe punon prane qendres Medicare

Radiolog, diagnostikues dhe pjesë e stafit të qendrës që në themelimin e saj. Me eksperiencë pune në fushën e imazherise gati 12 vjecare dhe specializim afatgjatë në Spitalin Universitar të Barit Itali. Anëtar i shoqatës Shqiptarë dhe Europiane të Radiologjisë. Ka shumë botime në kongrese radiologjie dhe revista shkencore si brenda ashtu edhe jashtë vendit.

— Dr. Arben Rroji
doktor Fatmir Bilaj

Punon që prej vitit 2004 në këtë qendër. Mbulon imazherinë e thoraxit dhe abdomenit, ku perfshihen egzaminimet me ekografi, tomografi të kompjuterizuar (CT), dhe imazheria me rezonancë magnentike (MRI). Diplomuar në Universitetin e Karolines se Veriut, Chapel Hill, USA i

— Dr. Fatmir Bilaj
Radiolog

Partneret e Qendres Medicare

Qendra Diagnostike Medicare ka kontrata bashkpunimi me kompanite e meposhtme per te gjitha sherbimet diagnostike.

Sigal

Sigal Uniqa Group Austria
SICRED
SICRED
Albsig
albsig
InSIG
INSIG ALBANIA
Intersig
Intersig partner medicare
Kontakt

Rezervoni nje takim
prane Qendres Diagnostikuese Medicare

Medicare Tirane

Rruga Siri Kodra, Tirana.
Email: [email protected]
Phone: +355 688 012 692
Phone:
+355 42 22010120

Medicare Berat

Rruga Desaret, Berat
Email: [email protected] 
Phone: +355 32 236040

Medicare Elbasan

Rruga Spitalit, Elbasan
Email: [email protected]
Phone: +355 54 243177

Medicare Shkoder

Rruga: Kolë Heqimi,Shkodër
Email: [email protected]
Phone: +355 22 249150