Konsulta Neurologjike

Sherbimi neurologjik prane klinikes sone me mjeket specialist  neurolog  dr. FLORIAN DASHI  dhe dr. ERMIR ROCI   i ofron pacientit nje proces  diagnostikues dhe terapeutik teresor per te gjitha patologjite e sistemit nervor.

Patologjite kryesore te trajtueshme jane :

  • Epilepsite
  • Dhimbja e kokes (cephalea ) dhe migrena
  • Patologji te eneve te gjakut dhe degjeneruese te sistemit nervor qendror
  • Patologji te sistemit nervor periferik( neuropati,radikulopati)
  • Semundja e Parkinsonit
  • Sindroma vertiginoze (jo kompetence e ORL)
  • Semundje me demtim te myelines (Skleroza multiple)

Vizita neurologjike konsiston ne bashkëbisedimin me mjekun neurolog, ku pacienti shpreh te  gjithë shqetësimet dhe simptomat e tij e pasuar kjo me ekzaminimin fizik të tij.

Në rastet e  nevojshme, vizita neurologjike  mund të shoqërohet me ekzaminime te tjera imazherike ose laboratorike të cilat ndihmojnë në vendosjen përfundimtare të diagnozës dhe në përcaktimin e trajtimit.

Medicare Tirane

Rruga Siri Kodra, Tirana
Email: [email protected]
Phone: 068 801 2692

Medicare Berat

Rruga Siri Kodra, Tirana
Email: [email protected]
Phone: +355 32 236 0402

Medicare Elbasan
Rruga Siri Kodra, Tirana Email: [email protected]
Phone: +355 54 243 177
Medicare Shkoder

Rruga: Kolë Heqimi,Shkodër
Email: [email protected]
Phone: +355 68 357 0099