Krahas sherbimeve te tjera diagnostike apo terapeutike prane klinikes sone ofrojme dhe konsulta radiologjike.

Nese dispononi nje ekzaminim te kryer diku tjeter brenda dhe jashte vendit dhe keni nevoje per nje mendim imazherik me te detajuar apo nje opinion te dyte, specialistet tane radiolog  ju vijne ne ndihme.