Kontaktoni ne Nr: +355 4 2220101 / +355 4 227 4791

Rr. Barrikadave, Nr.69, Tirane Shikoni Harten

02

Rezonanca Magnetike

Magnetom Avanto 1.5 tesla.

02

Tomografi Emotion

Siemens Emotion.

03

Shintigrafi E-Cam

Siemens

05

Lithotript

Thermim guresh ne veshka.

06

Grafi Dixhitale

Siemens Multix

Qendra Diagnostike MEDICARE

Qendra Diagnostike MEDICARE u themelua ne Tetor 2001, eshte qendra me e madhe ne fushen e imazherise diagnostike me numrin me te madh te klinikave ne vend.

Profili i kesaj klinike eshte imazheria diagnostike. Nisur nga nevojat dhe kerkesat e rretheve kryesore te Shqiperise, klinika zgjeroi aktivitetin e saj ne rrethet Durres dhe Elbasan ne vitin 2004, duke vazhduar ne vitin 2005 ne Shkoder, ne vitin 2007 ne Fier, ne 2010 ne Berat dhe ne 2011 ne Korce.

Lexoni me shume

Disa nga Sherbimet qe Ofrojme

MEDICARE ofron sherbime te ndryshme disa nga keto mund ti gjeni me poshte :

Te Gjitha Sherbimet

Aplikimi i Teknologjise se Telemedicines.

Suksesi klinikave tona me profil kryesor imazherine diagnostike i dedikohet edhe aplikimit te teknologjise se telemedicines, e aplikuar per here te pare ne Shqiperi nga Qendra Diagnostike MEDICARE ne Vitin 2004.

Kjo teknike mundeson transferimin e imazheve ne kliniken qendrore ne Tirane dhe konsultimin me doktoret imazheriste me te mire ne vend, pjese e stafit te kesaj klinike.